Blog Als je doet wat je altijd deed………..

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat kinderen opvoeden niet makkelijk is en soms zelf, bijzonder zwaar.
Vooral als je een kind met autisme hebt en ADHD.  Het hele gezin heeft er vaak onder te lijden en je wilt natuurlijk het liefst een “normaal gezin” zijn. Maar wat is normaal?
Ruzie ontstaat vaak uit jouw eigen opvoedpatronen, overtuigingen of slechte ervaringen. Jouw kind druk telkens op jouw rode knop, terwijl jij dat nog niet in de gaten hebt. Deze rode knop is jouw pijnpunt. Als je er bewust van wordt kan je er mee leren omgaan. Wij leven weer in harmonie met elkaar en ik wil dit graag delen met ander ouders die ook opzoek zijn naar meer harmonie  in het gezin.

Tegenwoordig bezoek ik geen instanties meer maar ga ik kijken bij mezelf. Wat maakt mij overstuur en waarom? Wat is de trigger en waarom val ik steeds in dezelfde kuil? De oplossing is dichterbij dan je denkt. Wil je het gesprek eens aangaan met mij?
Het is voor iedereen geschikt die verandering wil. Stuur mij een bericht, dan plannen we samen een moment in.