Ervaringen met Hoezo ik veranderen?

Ingrid werkt heel zuiver en liefdevol. Dat maakt haar zo bijzonder geschikt voor haar werk.

***************

We gaan de goede kant weer op. Ik kreeg complimenten van het kinderdagverblijf, ze zagen echt positieve veranderingen in mijn zoon de afgelopen tijd.
***************
Ik kwam bij Ingrid met een hulpvraag over mijn kinderen. Voor mij kwam het als een verassing dat het uit mijn eigen kindertijd kwam. Hoe bijzonder is dat? Diep van binnen weten we allemaal dat er veel verborgen zit vanuit onze jeugd maar wordt dit vaak over het hoofd gezien en ook het belang hier van. Ik ben 2 keer bij Ingrid wezen sparren en er kwamen bijzondere onderwerpen onverwachts aan het licht. Ik ben zeer dankbaar voor onze fijne gesprekken en de verassende handvatten die ze geeft.

****************

Ingrid is open en eerlijk en dat siert haar. Ik bewonder haar daar in.

****************

Ze kan goed luisteren om vervolgens doeltreffend bij de kern uit te komen van mijn problemen. Door ze samen tegen het licht te houden sta ik er nu anders in.

****************
Ingrid is een lieve hartelijke warme persoonlijkheid. Door haar heb ik handreikingen gekregen om mezelf beter te begrijpen.