Ervaringen van ouders en kinderen over leesproblemen

Ouder:

Van weerstand naar plezier!  Door Ingrid’s vele kennis weet ze als geen ander de leerbehoefte van onze dochter te achterhalen. Doordat ze met passie hiermee aan het werk gaat is het lezen (leren) ineens wel leuk. Zelfvertrouwen, ontspanning en humor.
Onze dochter heeft veel baat bij de lessen van Ingrid. Aanrader!

Ouder:

Voor zelfvertrouwen krijg je geen diploma, maar het is onbetaalbaar waardevol. Ingrid, je geeft de kinderen zoveel meer, waarmee ze zichzelf kunnen ontwikkelen.

KInd:

Ingrid helpt mij goed.

Ouder:

Op school vroegen ze aan mij hoe het kwam dat hij opeens zo vooruit was gegaan. Ze merkten duidelijk een verbetering op en hij zelf heeft de smaak te pakken met lezen. Hij leest zelfs uit zichzelf een boek, terwijl er voorheen nooit interesse was.

Ouder:
Onze dochter heeft door Ingrid meer zelfvertrouwen gekregen. Ze kwam als een stil meisje, zachtjes pratend bij Ingrid. Het stille, zacht pratende meisje is niet meer. Voor haar was het een feestje om naar Ingrid te gaan.

Kind:

Ik werd erg zenuwachtig als de juf met de stopwatch kwam. Ingrid heeft mij geleerd hoe ik de angst onder controle kan houden. Nu heb ik bij de citotoets VWO score gehaald en ik was helemaal niet meer zenuwachtig.

Ouder:

Ingrid praat met zoveel passie over haar werk. Geeft kinderen zoveel zelfvertrouwen en ze doet dat met zoveel plezier, dat het voor een kind een feestje is om te mogen komen.
Ouder:

Ingrid is een lot uit de loterij.

Kind:

Ik vind het jammer dat ik klaar ben, ik heb veel geleerd.

Ouder:

Wij als ouders zijn er blanco ingestapt, niet geschoten is altijd mis. Ingrid is heel enthousiast en daardoor wij ook, ook al denk je wel eens als ouders, waar doe ik het allemaal voor. Onze zoon is beter gaan schrijven, lezen, rekenen en spelling is allemaal vooruit gegaan. Ook is zijn zelfvertrouwen verbeterd en kan hij wat hij wil vertellen beter overbrengen.

 

Kind:

Ingrid was aardig en ik kreeg veel aandacht. Ze vertelde waarom het zo belangrijk was om de oefeningen te doen en we hebben gewerkt aan ons doel. Ze doet leuke spellen. Sommige oefeningen zijn saai maar wel nodig om te doen.

Ouder:

Onze dochter heeft ontzettend veel zelfvertrouwen gekregen door de lessen van Het Spinnenweb. Ze is met lezen en spelling bijna 3 niveaus omhoog gegaan. Ze gaat nu het lezen zelfs voorzichtig leuk vinden.

Kind:

Ik vond het leuk en ik ging er altijd met plezier heen. Bovendien heb er ontzettend veel van geleerd.

Ouder:

Onze zoon heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen. Lezen en spelling zijn vooruit gegaan. De tekenopdrachten waren voor hem altijd een feest maar altijd met het doel, de ogen en de handen te stimuleren. Nieuwe banen in de hersenen te maken, wat mooi dat je daar invloed op kan hebben.

Kind:

Ik vond het heel gaaf. Elke week gingen we leuke dingen doen. Thuis moest ik wel oefenen met mijn moeder maar ik ging graag naar Ingrid toe.

Ouder:

Wij hebben het als fijn ervaren. Ze ging er graag naar toe. Ze heeft meer zelfvertrouwen gekregen en het begrijpend lezen gaat stukken beter. Ze weet nu hoe de letters eruit zien en heeft daar een beeld bij. Door niet te hoeven lezen in het begin was het voor haar leuk en de opdrachten waren leuk om te doen. Haar cijfers zijn erg omhoog gegaan. Naar 8.5, super trots op mijn dochter.