Inspiratiekaarten

Bernadet Dorresteijn en ik hebben dit jaar, onze krachten gebundeld om mooie inspirerende kaarten te maken. De eerste ideeën om inspiratiekaarten te maken kwam tijdens het coachen van volwassenen. Ik merkte dat men het fijn vond om ondersteunt te worden, niet alleen door woorden maar ook met een mooie tekst. Bernadet wist perfect mijn gevoelens om te zetten op papier. Hier kwamen de eerste proefmodellen uit voort en die werden met veel enthousiasme ontvangen. Voor ons het signaal om door te gaan. De eerste kaarten hebben inmiddels hun weg gevonden. Volwassenen en kinderen, die met een bepaald thema worstelen zijn dankbare afnemers.
Hulpverleners die aan hun cliënten kaarten uitdelen, als extra steuntje in de rug. En als iemand dan geraakt wordt door je kaart, dan weet je dat je iets moois hebt gecreëerd.
De thema´s spelen vrijwel in ieders leven en dat is ook de kracht van deze kaarten. Ze zijn zo herkenbaar.
Onze plannen zijn groots. Wij werken hard om nog meer mooie dingen te creëren. Wil je weten hoe je aan onze kaarten kunt komen? Vraag dan naar de mogelijkheden. of kijk op de website van Bernadet. www.kado4you.nl

Alle kaarten zijn voorzien van een houtkleurig achtergrond. In 2018 ben ik naar Spanje geweest en kreeg een herinnering mee, namelijk een schijf hout van de gastheer. deze is afkomstig van een olijfboom uit de boomgaarden van Mora d’Erbe. Deze mooie herinnering dient nu als achtergrond van onze kaarten.