Over mij

 

Mijn naam is Ingrid Jansen-Tekelenburg, getrouwd en moeder van twee puberzonen. Twee bijzondere kinderen, ieder met hun eigen kwaliteiten. Door vele jaren verschillende instanties te hebben bezocht, kwam ik erachter dat er weinig tot geen kennis wordt gedeeld van ouder tot ouder. Waarom zou iedere ouder “het wiel” uitvinden, terwijl  ouders als professional ook hun kennis en ervaringen zou kunnen uitwisselen met elkaar.

Ik deel graag mijn kennis met u over hoe je als ouder, blind in je eigen valkuilen kunt lopen. Zoals ik het keer op keer heb gedaan. Tot ik doorkreeg hoe het werkte. Ik besloot om een programma te schrijven om andere ouders te helpen. Een kind kan je niet altijd veranderen maar jij kunt je gedachten hier over wel veranderen. Graag maak ik je bewust van je onbewuste. Door jouw valkuilen te herkennen, te erkennen en wat je er mee kan doen.

Ook help ik met heel veel plezier kinderen met leesproblemen.
Op een totaal andere wijze dan we gewend zijn. Door de motoriek en de tastzintuigen te stimuleren, help ik kinderen nieuwe wegen te ontwikkelen in hun hersenen. Door gebruik te maken van speelse oefeningen, wordt trainen nooit ervaren als werken. Kinderen doen succeservaringen op en komen weer stevig in hun schoenen te staan.
 

 

Fotografie Marleen Beenen Duiven